Skip to content

Workshop shop in eigen kast & low budget shoppen

Voor wie?

  • Voor alle vrouwen die minder willen uitgeven
  • Voor alle vrouwen die niet veel te besteden heeft
  • Voor alle vrouwen die zoveel in de kast heeft hangen het niet meer ziet.

Waarom?
Omdat wij in een weggooi-maatschappij leven. Fast fashion is het helemaal. De kleding is minder waard geworden voor ons. Veel vrouwen hebben een kast vol kleding hangen, de helft is nog nooit gedragen. Ook hangt er kleding dat in een uitverkoop is gekocht en waaran je achteraf dacht: “Wat moet ik hiermee?” Het is schrikbarend hoe makkelijk en snel kleding weggegooid wordt.

Hier wil ik verandering in brengen. Ik wil jou leren te shoppen in je eigen kast. Ik wil jou leren je kleding opnieuw leuk en mooi te vinden, door andere combinaties te maken. Ook wil ik de vrouwen helpen die het niet breed hebben, die weinig kleding hebben, die weinig keus hebben in de kast. Vrouwen die twee keer nadenken in de winkel of ze het echt willen
hebben.

Deze vrouwen wil ik laten zien dat je er met weinig kleding ook leuk uit kan zien. Dat je leuke combinaties kan maken. Deze vrouwen wil ik laten zien dat ze er ook met een low-budget leuk uit kunnen zien.

Wat neem je zelf mee? 
Je neemt circa 6 kledingstukken mee, waar je blij van wordt, waar je niet blij van wordt en waar je over twijfelt.

Wat gaan we doen?
Na een korte kennismaking neem ik jullie mee naar de ‘fast fashion’ wereld. Waarom doen wij hieraan mee? Waarom willen wij zo graag een kast vol met kledingstukken, die we vervolgend toch nooit gaan dragen? Waar komt onze kleding vandaan, hoe word het gemaakt?

We gaan de meegebrachte kleding stuk voor stuk bekijken, je trekt het aan en bekijkt het in spiegel. Waarom word je hier blij van, of juist niet? Waarom twijfel je hierover? Ik ga je combinaties laten zien, die je waarschijnlijk zelf nog niet bedacht had.

Ik ga jullie vertellen welke basis kleding je in de kast moeten hebben en waarom. Ook ga ik jullie vertellen waarom je niet honderden kleding stukken nodig hebt in de kast. Voor de vrouwen die het niet breed hebben, laat ik jullie zien hoe je er met weing budget toch leuk uit kan zien. Low budget die wel fair trade voor de wereld is. En waar je kan shoppen!

Dit is een workshop. Wil je hierna een persoonlijke advies? Dan kom ik bij jou thuis voor een uitgebreide “shop in eigen kast”. Dan halen we al je kleding uit de kast en bekijken we je kledingstukken en gaan opnieuw combineren.

Alleen na deze workshop krijg je 10% korting op de persoonlijke advies. Te besteden binnen 3 maanden na de workshop.

Informatie:

Duur: ca. 2,5 á 3 uur 
Prijs: 20 euro p.p.
Aantal: voor 5 tot 8 personen
Waar: bij mij of bij jou thuis

Workshop shop in eigen kast & low budget shoppen

Stuur een bericht voor meer informatie of om je aan te melden: