Workshop kleur en stijl

Voor wie?

  • Vrouwen die niet meer weten wat ze mooi vinden
  • Vrouwen die onzeker zijn
  • Vrouwen die na de zwangerschap hun ‘nieuwe ik’ niet kunnen accepteren
  • Vrouwen die zichzelf terug willen vinden, na ziekte, depressie of andere gebeurtenissen

Waarom?
Deze vrouwen verdienen het om een kleur en stijl workshop te gaan doen. Zij verdienen het om hun ‘nieuwe ik’ te vinden. Omdat ik vind dat zij er ook mogen zijn.


Wat neem je zelf mee?
Je neemt circa 6 kledingstukken mee, waar je blij van wordt, waar je niet blij van wordt en waar je over twijfelt.


Wat gaan we doen?
Na een kort voorstelrondje gaan wij aan de slag. We starten met het maken van een moodboard. Jij gaat je eigen stijl creëren door plaatjes te zoeken uit tijdschriften van wat jij mooi vindt, wat bij jou past.

Ondertussen gaan we één voor één voor de spiegel staan om de meegebrachte kleding te bekijken. Jij vertelt vervolgens daarbij waarom jij hier (niet) blij van wordt. Ik zal je tips geven over wat je met het kledingstuk kunt doen.

Na een korte pauze gaan we over op de kleurenanalyse. Wat doet kleur met jou, van welke kleuren wordt jij blij? Op je moodboard laat je niet alleen je stijlen zien, maar ook je favoriete kleuren. Ook nu zal ik één voor één iemand bij me roepen om voor de spiegel plaats te nemen. Ik doe een korte kleuranalyse waar jij weer van gaat stralen.

Tenslotte volgt nog een korte vragenronde. Na deze workshop heb jij weer wat meer zelfvertrouwen over je kledingstijl en je kleuren.


Wil je een uitgebreide kleur- en stijladvies? Dat kan zeker! Na het volgen van deze workshop krijg je een korting van 10%, te besteden binnen 3 maanden na de workshop.

Informatie:
Duur: ca. 4 uur 
Prijs: 25 euro p.p.
Aantal: voor 5 tot 8 personen
Waar: bij mij of bij jou thuis

3981732_S

Stuur een bericht voor meer informatie of om je aan te melden: