Skip to content

Workshop kleur en stijl (9 tot 16 jaar)

Voor wie?

  • Voor meiden die weinig zelfvertrouwen hebben
  • Voor meiden die onzeker zijn
  • Voor meiden die gevoel voor mode hebben
  • Voor meiden die meer willen weten over kleur en stijl.

Waarom?
Ook jonge meiden kampen met onzekerheden over zichzelf. Vooral in deze tijd waar je overal op social media bloedmooie vrouwen voorbij ziet komen. Sommige meiden en jonge vrouwen lopen daardoor in dure merkkleding, terwijl jij of je ouders het amper kunnen betalen. Andere meiden vinden dat ze al op jonge leeftijd flink in de make- up moeten zitten.

Juist deze meiden wil ik laten zien dat iedereen mooi is zoals je bent. Ik wil deze meiden laten zien dat ze zich niet moeten vastklampen aan die bloedmooie vrouwen. Ik wil deze meiden hun zelfvertrouwen weer teruggeven over hun uiterlijk.

Deze workshop is ook leuk voor een groep vriendinnen, zo leer je elkaar nog beter kennen. Je leert elkaar te accepteren zoals je bent en helpt elkaar juist met de onzekerheid die iemand heeft.

Wat gaan we doen?
Na een korte kennismaking gaan we een moodboard maken. Met een stapel tijdschriften maak jij je eigen moodboard met je eigen stijl en de kleuren die je mooi vindt. Wat hier heel belangrijk is: jij maakt het zoals JIJ dat wilt, niet zoals je vriendinnen willen.

Terwijl jullie lekker bezig zijn met knippen en plakken, vertel ik jullie waarom je nou jezelf moet blijven. Na de moodboard gaan we het hebben over de verschillende stijlen. Ik neem jullie één voor éé voor de spiegel, en de andere mogen gokken welke stijl bij je past.

Na de stijlen gaan we over op de kleurenanalyse. Ook nu neem ik weer één voor één iemand voor de spiegel, dan gaan we een paar kleuren bekijken wat het beste bij je past. Ook laat ik jullie zien, wat je allemaal kan met kleur en stijl.

Na deze workshop ga je met meer zelfvertrouwen en minder onzekerheden door het leven!

Wil je een persoonlijk advies? Dat kan zeker! Je krijgt dan een uitgebreid advies over je stijl en kleuren en hoe je dit kunt combineren. Voor meiden van 9 tot 16 jaar geldt een prijs van 135 euro. Te besteden binnen 3 maanden na de workshop.

Informatie:

Duur: ca. 3 á 4 uur 
Prijs: 15 euro p.p. (12 euro p.p. voor een kinderfeestje)
Aantal: voor 5 tot 8 personen
Waar: bij mij of bij jou thuis

3981732_S

Stuur een bericht voor meer informatie of om je aan te melden: