Skip to content

Over mij

Mijn moeder maakte altijd kleding voor ons, heel veel kleding en jaren lang. Ook mijn oma was altijd kleding aan het maken. Dan kan ik nu wel zeggen, ‘de appel valt niet ver van de boom’.  Want ook ik maak al jaren kleding.

Ik heb aan de modevak school de Danckeart gestudeerd. Het patroon-tekenen was niet helemaal mijn ding. Later ging ik naar de modevakschool Ensaid. 

Ook wilde ik meer met kleur en stijl gaan doen. In september 2018 ben ik de opleiding ‘kledingcoach en personal shopper’ gaan volgen. Ik moest er helemaal voor naar Apeldoorn, maar dat had ik er voor over.

Deze opleiding deed ik ook een beetje voor mijzelf. Door de jaren heen ben ik mijn kledingstijl kwijtgeraakt. Vroeger liep ik in gothic kleding. Na mijn zwangerschap raakte ik mijn kledingstijl kwijt. Ik vond niks meer leuk staan. Nu de opleiding bijna af is, heb ik weer een kledingstijl gevonden die bij mij past. 

Ik wil vrouwen helpen hun kledingstijl (terug) te vinden. Ik wil vrouwen weer laten stralen, vrouwen weer zichzelf laten zijn.

Mijn naam is Femke. Ik ben getrouwd en heb 3 kinderen.