Skip to content

Over mij

Hey mooie jij!

Je hebt mij gevonden! Je zoekt hulp bij de zoektocht naar jezelf. Ik ga je daarbij helpen! Want weet je, ik was mezelf ook kwijt. Ik wist ook niet waar ik moest beginnen met zoeken. En dat heeft mij heel veel energie gekost. Ik deed dit voornamelijk alleen. Al mijn hele leven voel ik mij onbegrepen. Ik kon niet uitleggen hoe ik mij voelde, ik kon de juiste woorden niet vinden. Van de basisschool naar speciaal onderwijs. Gepest worden omdat je anders bent/voelt dan andere? Ik begreep mezelf niet eens. Het viel allemaal niet mee. Jaren leefde ik op dezelfde voet verder.  

Tot een paar jaar geleden. Ik was het zat. Het moest anders. Het was een lange zoektocht geweest. 

Nadat ik een workshop kleur en stijl deed bij iemand, wist ik het. Ik ontdekte wat ik echt leuk vond om te doen. Mensen helpen. Ik werk hiernaast in de oudere zorg, dus dat ligt mij wel. Maar ik wil mensen op een andere manier helpen. Op persoonlijke gebied. En voornamelijk vrouwen, vrouwen zoals ik. Vrouwen die door wat voor reden dan ook zichzelf kwijt zijn. Niet meer weten wat ze willen, waar ze blij van worden. Maar ook vrouwen die niet meer weten welke kleuren en/of stijlen bij ze passen. Of juist iets anders willen proberen maar niet weten waar te beginnen?  

Ik ben nu twee jaar kledingcoach, ik heb al heel wat vrouwen voorbij zien komen. Ze kwamen allemaal vanwege een persoonlijke reden. Door deze ervaringen weet ik nu dat ik je nog beter kan helpen. Nog beter helpen in de zoektocht naar jezelf. 

Samen gaan we in een traject op zoek naar die mooie jij.  Ik ga je laten zien, dat je er mag zijn zoals je bent. 

Lees bij de pakketten en trajecten wat ik je precies te bieden heb. 

Mijn naam is Femke. 

Ik snap je, ik begrijp je. 

Welkom bij Het staat je goed.