Skip to content

Haal alles uit je kast

Zie je door de bomen het bos niet meer in je kast? Je hebt zoveel kleding maar weet niets om aan te trekken? Je koopt steeds iets nieuws, want ‘dat past wel bij die ene rok’? 

Je kast is een grote chaos, alles ligt door elkaar, niks past bij elkaar…

Of wil je je garderobe compleet omgooien en weet je niet waar te beginnen? Wil je nieuwe inzichten in de kleding die je al hebt? Ben je onzeker en durf je geen nieuwe combinatie te maken? Of onzeker om andere redenen?

Herken je dit van je zelf? 

Dan ben je aan het juiste adres. Ik herken het. Het was bij mij ook een grote warboel in mijn kast. Ik had van alles maar ik trok altijd hetzelfde aan. Ik had ook veel van hetzelfde dus nieuwe combinatie maken was onmogelijk. Sinds een paar jaar heb ik nog maar weinig kleding in mijn kast. Van dat beetje wat ik heb, kan ik zeker 30 nieuwe setjes maken.  

Het zal je verbazen wat je allemaal kan met de kleding die je al hebt.

Je hoeft echt niet steeds nieuwe kleding te kopen zodat het bij dat ene rokje past. En ik kan je daarbij helpen. Samen gaan we aan de slag met jouw kast. Nieuwe setjes, nieuwe inrichting en nieuwe inzichten. Er zullen een hoop ‘oh’s en ah’s’ vallen tijdens deze sessie. 

Het is een investering waar je blij van zal worden. Je zal nog nauwelijks nieuwe kleding kopen. Geen miskopen meer, een overzichtelijke kast. Minder kleding in je kast, maar wel veel meer nieuwe setjes hebben. 

Stuur een bericht voor meer informatie of om je aan te melden:

  Wat gaan we doen? 

  We starten met een kennismaking. Ik zal je vertellen hoe de ochtend/middag zal gaan lopen.

  Voordat ik langskom, heb je van mij al een opdracht gekregen en een vragenlijst, zodat we op de dag zelf snel aan de slag kunnen. 

  Na de kennismaking gaan we naar je kledingkast en gaan we samen aan de slag. 

  Aan het eind van de sessie heb je een compleet nieuwe kast, zonder iets nieuws gekocht te hebben (eventueel met een shoppinglist ter aanvulling). 

  Na deze sessie, krijg je nog een verslagje met alles erin wat we besproken hebben.

   Duur en prijs: 

  Kennismaking
  Haal alles uit je kast ( 2,5 tot 4 uur) 

  238 euro

   

  Haal alles uit je kast